Kërkim mbi gjurmët e gjeniut gjerman në letërsinë dhe kulturën shqiptare

Loading...

Kërkim mbi gjurmët e gjeniut gjerman në letërsinë dhe kulturën shqiptare

Në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë u promovua “Studimi Goethe (GETE) dhe receptimi i tij në kulturën shqiptare”, i studiueses dhe profesoreshës Albulena Blakaj.  Nëpërmjet këtij studimi monografik shihet qëndrimi i shqiptarëve ndaj veprës së Goethe-s thanë studiuesit./21Media