WhatsApp është kthyer në kthyer në një prej aplikacioneve më të përdorura për shërbimin e mesazheve por herë pas here edhe ai shfaq problemet e veta

Loading...

WhatsApp është kthyer në kthyer në një prej aplikacioneve më të përdorura për shërbimin e mesazheve por herë pas here edhe ai shfaq problemet e veta

Mesazhet që vijnë në këtë aplikacion herë pas here mund t’ju prishin terezinë, por disa prej tyre mund të jenë edhe tërësisht të rreme.

Ky është mesazhi që po iu dërgohet përdoruesve të WhatsApp, nga i cili duhet pasur kujdes:

Abonimi juaj ka skaduar. Për të verifikuar llogarinë tuaj dhe për të blerë abonimin tuaj jetësor për vetëm 0,99 paund, thjesht klikoni këtë link”.
Nuk është gjë tjetër, veçse një përpjekje për t’iu mashtruar.