Tahiri: Ka tensione tek të gjithë liderët.-Murati: Nuk po mendojnë për agjenda shtetërore

Tahiri: Ka tensione tek të gjithë liderët.-Murati: Nuk po mendojnë për agjenda shtetërore

Në situatën e re të krijuar ka pikëpamje se zgjedhjet e reja nuk do të ishin ndonjë zhvillim i papritur. Ndër njohës të rrethanave politike mospajtimet e Lëvizjes Vetëvendosjes dhe LDK-së për formimin e qeverisë së re po shihen si të dëmshme dhe me pasoja për Kosovën dhe të ardhmen e qytetarëvë të saj.  (Teksti-Burim Zariri, kamera- Berat Bahtiri )./21Media