Veseli kërkon komision hetimor, partitë politike e kundërshtojnë

Veseli kërkon komision hetimor, partitë politike e kundërshtojnë

Kërkesës së kryeparlamentarit, Kadri Veseli për krijimin e një komisioni parlamentar për hetimin e listave të fryra të veteranëve dhe njëherësh pastrimin e tyre, shoqëria civile dhe deputetë  të Kuvendit i janë përgjigjur negativisht. Kjo, sipas protagonistëve të kronikës sonë, është ndërhyrje në gjyqësor dhe njëherësh keqpërdorim i komisioneve hetimore parlamentare./21Media