Opozita kritikon shpenzimet e Kryetarit të Kuvendit

Opozita kritikon shpenzimet e Kryetarit të Kuvendit

Komisioni për Buxhet dhe Financa nuk e ka kaluar raportin e shpenzimeve të Kuvendit të Kosovës për tremujorin e parë të vitit 2019, pasi deputetet kanë vlerësuar se raporti nuk ka përfshirë të gjithë analizën e shpenzimeve.

Nga opozita u kritikuan shpenzimet të cilat janë bërë nga kryetari i Kuvendit në udhëtime zyrtare bashkë me këshilltarët e tij./21Media