Nbi vendin tone sot do te mbaje kryesisht mot i vranet,me riga te shiut kurse temperatura me e larte e dites rreth 17 grade.

Loading...

Nbi vendin tone sot do te mbaje kryesisht mot i vranet,me riga te shiut kurse temperatura me e larte e dites rreth 17 grade.

Temperatura më e ulët do të jetë nga tre deri në nëntë dhe ajo e dites më e larta do të jetë nga 11 në 17 gradë

Deri të shtunën, moti do të jetë kryesisht i ngrohtë, me temperaturat më të larta mbi mesataren për këtë kohë të vitit. Prej të dielës, ajo ndiqet nga reshjet me shi dhe nganjëherë me borë.

Pritet një situatë disi më e favorshme biometeorologjike për personat me sëmundje kronike. Asthmatikët mund të përjetojnë probleme të caktuara, sidomos në mëngjes. Meteoropatia mund të shkaktojë nervozizëm dhe përgjumje si reaksion./21Media