Thaçi: Populli dhe institucionet tona ndajnë dhimbjen me ju.-Haradinaj: Kosova shpreh dhimbjen për viktimat në Zelandën e Re.-Veseli: Kjo ngjarje e dhimbshme na bënë që të jemi më të bashkuar

Thaçi: Populli dhe institucionet tona ndajnë dhimbjen me ju.-Haradinaj: Kosova shpreh dhimbjen për viktimat në Zelandën e Re.-Veseli: Kjo ngjarje e dhimbshme na bënë që të jemi më të bashkuar

Edhe liderët institucional të Kosovës kanë dënuar sulmin terrorist në Zelandë të Re ku janë raportuar rreth 50 të vdekur dhe dhjetëra të tjerë të plagosur. Ndërsa, ministria e Punëve të Jashtme ka konfirmuar se nuk ka shtetas kosovarë të prekur nga sulmi terrorist./21Media