Reagime pas reagimit te prodhuesve të vezëve

Reagime pas reagimit te prodhuesve të vezëve

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, pritet të fillojë hetime kundër dampingut të importit të vezëve. Këtë vendim kjo ministri e  ka marrë pas ankesave të përfaqësuesve të Shoqatës së Shpezëtarëve të Kosovës , të cilët kanë shprehur dyshime për vezët të cilat importohen nga Shqipëria në tregun e Kosovës shiten më lirë se sa në Shqipëri./21Media