Midis imagjinatës dhe realitetit

Midis imagjinatës dhe realitetit

Në rregull, mos u frikëso. Këto duar nuk janë ato që duket të jenë, por vetëm shikoni se sa mahnitëse janë!

Mënyra se si është pikturuar në to na vë në mëdyshje se a janë reale apo ndonjë trik i artistit. Po janë trik artistik, ama punuara shumë bukur, përcjell rtv21.tv

Zakonisht përdorim grim për fytyrat tona, por një Mimi Choi është një grimere e famshme e iluzioneve dhe kozmetikës në Instagram. Ajo ka 627 mijë ndjekës. Choi e di me të vërtetë duket se e di se çfarë po bën, sepse këto iluzione të bëra në dorë duken shumë të reale

Sardelet mund të mos ju pëlqejnë që t’i hani, por janë mjaft “cool” të shihen të pikturuara në duart e njerëzve

Peshqit Koi janë aq elegant ashtu si kjo pikturë!

Është e vërtetë kjo flutur?

Krejt sytë mbi ty!

Je uritur?