Zeka: Ankesat më të mëdha lidhen me fuqinë punëtore

Zeka: Ankesat më të mëdha lidhen me fuqinë punëtore

Mungesa e punëtorëve, migracionet, qasja jo e lehtë në financa, mungesa e kuadrove profesionale, dhe mosmbështetja e Qeverisë, janë vetëm disa nga pakënaqësitë e prodhuesve vendorë. Prodhuesit vendor dhanë disa rekomandime për qeverinë e re në një tryezë të organizuar nga Oda Ekonomike Amerikanë në Kosovë, me temën “Gjendja e prodhimit në Kosovë”./21Media