Studimi i Odës Ekonomike të Kosovës dhe GIZ-it

Studimi i Odës Ekonomike të Kosovës dhe GIZ-it

Oda Ekonomike e Kosovës së bashkë me organizatën gjermane GIZ kanë prezantuar rezultatet e studimit “Mungesa e fuqisë punëtore të kualifikuar, sfidë për bizneset”. Studimi ka përfshirë 100 ndërmarrje nga pesë sektorë të ndryshëm dhe është zhvilluar në tre mujorin e parë të këtij viti./21Media