Probleme me pagesën e grandeve dhe subvencioneve për bujqësi

Probleme me pagesën e grandeve dhe subvencioneve për bujqësi

Ky vit, për bujqit kosovarë duket të jetë i vështirë, për shkak se Ministria e Bujqësisë nuk ju ka paguar gjysmën e  subvencioneve të vitit të kaluar. Edhe më tutje fermerët janë në pritje për programin e subvencioneve për serra e stalla. Në këtë temë kolegu Bahtir Cakolli, ka zhvilluar një bisedë me zëvendësministrin e Bujqësisë Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vesel Krasniqin.Bisedën e zhvilloi redaktori Bahtir CAKOLLI./21Media