Muralet më të bukura të muajit të kaluar

Muralet më të bukura të muajit të kaluar

Çdo muaj, zgjedhen shtatë krijimet më të mahnitshme të artit të rrugës.

Këto janë kryeveprat që e karakterizojnë muajin gusht të vitit 2017, të cilat përveç që duken bukur ato në bartin edhe mesazhe vetëdijësuese, transmeton rtv21.tv.

1. Fintan Magee – ‘Ecja në qarqe’, e bërë për festivalin e artit të rrugëve të “Waterford Walls” në Irlandë.


2. PichiAvo


3.  Sonny – ‘Electric Fury’ është pjesë e projektit “The Bone”, i cili synon të mbledhë fonde dhe vetëdije për mbrojtjen e kafshëve të egra të rrezikuara para se të jetë tepër vonë.


4. Mantra – ‘Wiener Schmetterlinge’, artisti francez tregon klasën e tij me këtë mural të mrekullueshëm në Vjenë, Austri.


5. Ernesto Maranje – “Rhino dhe Oxpecker”, ai pikturoi një rinoqeron gjigante të zezë që ndan një marrëdhënie simbiotike me një oxpecker. Ky zog ulet në Rhino dhe han nga plagë të gjakut dhe madje paralajmëron Rhino. Mural shërben si një kujtesë se si diversiteti mund të jetë një përfitim dhe jo një barrë.


6. Vizatimi i egër – ‘The Griffin’, artisti indonezian fitoi një vend në listën tonë duke e bërë këtë murale mbresëlënëse.


7. Hopare – Bukuri befasuese në shkëmbinjtë e Villars-Fontaine, Francë.