Murati tha se është urgjente reformimi i sistemit elektoral

Murati tha se është urgjente reformimi i sistemit elektoral

Profesori universitar Mazllum Baraliu e sheh të domosdoshme konstituimin e menjëhershëm të Kuvendit dhe formimit të Qeverisë, në mënyrë që të fillojnë proceset e mbetura gjysmë. Sipas tij, është urgjente reformimi i sistemit elektoral, që nuk do të prodhonte kaq shumë vonesa./21Media