Isa Mustafa gjatë mbledhjes së këshillit të përgjithshëm të LDK-së ka thënë se do të diskutohet për përgatitjet për zgjedhjet lokale, që do të mbahen në vjeshtë

Isa Mustafa gjatë mbledhjes së këshillit të përgjithshëm të LDK-së ka thënë se do të diskutohet për përgatitjet për zgjedhjet lokale, që do të mbahen në vjeshtë

Në mbledhjen e këshillit të përgjithshëm të LDK-së, kryetari i kësaj partie, njëherësh, kryeministri, Isa Mustafa tha se do të diskutohet për përgatitjet për zgjedhjet lokale, që do të mbahen në vjeshtë si dhe për qëndrimet e kësaj partie për liberalizim vizash, në këtë kontekst, demarkacionin me Malin e Zi.

“Jemi të interesuar që mandatet që deputetët, kryetarët e komunave  t’i realizojnë dhe nuk duhet ta bëjmë asnjë ndryshim, sepse kemi përgjegjësinë që të qeverisim vendin”, tha Mustafa./21Media