Sipas Mustafës,fitorja e Koalicionit të djathtë do ta zhvillojë dhe do ta çlirojë Kosovën nga e keqja

Sipas Mustafës,fitorja e Koalicionit të djathtë do ta zhvillojë dhe do ta çlirojë Kosovën nga e keqja

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa në një shkrim të publikuar në Facebook, ka vlerësuar se koalicioni i kryesuar nga LDK-ja, do të fitojë si në kohën e Ibrahim Rugovës.

“Koalicioni i kryesuar nga LDK-ja, do të fitojë si në kohën e Ibrahim Rugovës. Ky ishte mesazhi i tubimit madhështor në Prishtinë dhe tubimeve në Gjonaj të Hasit, në Lagjen Arbana dhe Kurrilla të Prizrenit. Fitorja e Koalicionit të djathtë do ta zhvillojë dhe do ta çlirojë Kosovën nga e keqja” tha Mustafa./21Media