4 vjet pas Marrëveshjes së Prillit midis Kosovës dhe Serbisë

4 vjet pas Marrëveshjes së Prillit midis Kosovës dhe Serbisë

Marrëveshjet e Brukselit si rezultat i Dialogut Kosovë – Serbi nga kryeministri Isa Mustafa u quajtën pozitive, pasi sipas tij u realizuan mbi bazën e Kushtetutës së Kosovës. Në  tryezën e organizuar nga Grupi për Studime Juridike dhe Politike, në të cilën u dhanë vërejtje dhe rekomandime , tha se vazhdimi i dialogut është qenësor për Kosovën./21Media