Mbledhja ka dy pika të rendit të ditës

Mbledhja ka dy pika të rendit të ditës

Lideri i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa do të mbledhë Këshilin e Përgjitshëm të partisë, të premtën, një ditë pas seancës ku do të shpërndahet Kuvendi.

Përmes ftesës, Mustafa i ka treguar pikat e rendit të ditës.
1) Rezultatet në zgjedhjet e fundit të përgjithshme dhe lokale dhe perceptimi publik për LDK-në
2) Zgjedhja e Kryesisë së LDK-së

Mbledhja mbahet të premten, më 23 gusht 2019 në Selinë e LDK-së nga ora 17:30./21Media