Kurti kritikon qeverinë se është në shërbim të "tajkunëve"

Kurti kritikon qeverinë se është në shërbim të “tajkunëve”

Humbja e dhjetëra milionë eurove nga gjykatat e arbitrazhit, bëri që deputetë të kërkojnë sqarim nga kryeministri Isa Mustafa.  Ai tha se përgjegjësia duhet të kërkohet tek ata që i kanë shkaktuar këto humbje dhe ata të përgjigjen penalisht . Në këtë seancë më i ashpër ishte deputeti Albin Kurti, i cili drejtoi krtitika të rrepta ndaj vëllezërve Devolli, duke e lidhur këtë çështje me, siç tha, klanin “Pronto”./21Media