Mustafa ka thënë se do të punohet për rritjen e normës së zhvillimit në 5 për qind

Mustafa ka thënë se do të punohet për rritjen e normës së zhvillimit në 5 për qind

​Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa ka përgëzuar kabinetin qeveritar për suksesin e rritjes ekonomike të cilin e ka konfirmuar edhe Banka Botërore.

Mustafa tha në mbledhjen e ekzekutivit se kjo rritje është rezultat që ka ardhur në bazë të angazhimit të gjithë Qeverisë, e jo vetëm një sektori.

Ai tha se mbetet agjendë kryesore e Qeverisë punësimi dhe zhvillimi ekonomik, teksa shtoi se këtë vit do të punohet për rritjen e normës së zhvillimit në 5 për qind.