Mustafa: Faktori ndërkombëtar i interesuar për formimin e Qeverisë

Mustafa: Faktori ndërkombëtar i interesuar për formimin e Qeverisë

Nga shkëmbimi i ofertave të deritashme mes Lëvizjes Vetëvendosje dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës nuk doli asgjë konkrete për mundësinë e arritjes sa më shpejt të marrëveshjes përfundimtare për bashkëqeverisje, por liderët e dy partive në vazhdimësi ia lënë përgjegjësinë palës tjetër për t’i pranuar ofertat respektive. Në këtë kuptim vjen edhe intervista e sotme e kreut të LDK-së, Isa Mustafa dhënë RTV21, i cili potencon se marrëveshja varet nga Lëvizja  Vetëvendosje.(Teksti-Kujtesa Bajrami-FANA, kamera- Sejdi CANOLLI)./21Media