Ne prag të muajit të Ramazanit

Loading...

Ne prag të muajit të Ramazanit

Myftiu i Bashkësisë Islame të Kosovës (BIK), Naim Tërnava ka mbajtur një konferencë për media me rastin e fillimit të muajit të Ramazanit. Myftiu Tërnava ka thënë se agjërimi synon krijimin e një klime të dashurisë, respektit dhe gëzimit si dhe është shkollë hyumanizmi./21Media