Shfaqen filma të Dokufest-it

Shfaqen filma të Dokufest-it

Në Nju Jork u mbajt nata e filmit. Në këtë mbrëmje u shfaqen filma kosovarë të cilët janë prezantuar më parë në kuadër të festivalit të filmit të shkurtër dhe dokumentar ‘Dokufest”.Raport i korrespondentit tonë në Nju Jork, Halil MULA./21Media