Stoltenberg: Vendimi do të merret më së largu deri në fillim të pranverës

Stoltenberg: Vendimi do të merret më së largu deri në fillim të pranverës

Kreu i NATO-s ka përmendur se pas transformimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës në ushtri, NATO-ja është duke rishikuar shkallën e bashkëpunimit me këtë Forcë. Ai ka thënë se diskutimet për këtë çështje janë duke vazhduar dhe se vendimi do të merret më së largu në fillim të pranverës./21Media