Givens punoi projekte të mëdha për fëmijë

Givens punoi projekte të mëdha për fëmijë

Animatori amerikan Bob Givens ka ndërruar jetë në moshën 99 vjeçare, në Spitalin e Shën Jozefit në Burbank. Ai ishte i njohur si krijues i karakterit popullor të “Bugs Banny”,

Gjatë karrierës së tij, Givens ka punuar në kompani të njohura si ‘Disney’, ‘Warner Bros’ dhe ‘Hannah Barber’.

Ndër të tjera, ai ka punuar në projekte të tilla si ‘Popeye’, ‘Himne’ dhe ‘Lord of Universe’.