Ndalesa më e re i ka dhënë goditje të fuqishme bashkësisë iraniane-amerikane

Ndalesa më e re i ka dhënë goditje të fuqishme bashkësisë iraniane-amerikane

Për shkak të ndalimit më të ri të hyrjes në SHBA për banorët e gjashtë shteteve myslimane, pjesëtarët e bashkësisë iraniane-amerikane ishin të detyruar që të ndërrojnë vendet e mbajtjes së martesave dhe të shtyjnë vizitat e anëtarëve të familjeve, shkruan AP.

Siç shkruan agjencia e lajmeve amerikane, ndalesa më e re i ka dhënë goditje të fuqishme bashkësisë iraniane-amerikane, në të cilën mbretërojnë lidhje të fuqishme familjare, miq dhe të dashuruar, të cilët udhëtojnë shpesh nga Los Anxhelosi drejt Teheranit dhe anasjelltas.