Thaçi: Jeta dhe vepra e Ganiut janë jeta dhe vepra e të arriturave të kombit

Thaçi: Jeta dhe vepra e Ganiut janë jeta dhe vepra e të arriturave të kombit

Nën patronatin e Presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, është mbajtur mbledhje komemorative me rastin e ndarjes nga jeta të veprimtari dhe së fundmi nënkryetarit të Komunës së Drenasit, Gani Sylaj. Me këtë rast, u tha se Gani Sylaj është njëri ndër veprimtarët që ka punuar për idealin e Kosovës./21Media