Ministri i kulturës zotohet që pagat me rritje dalin në nëntor

Ministri i kulturës zotohet që pagat me rritje dalin në nëntor

Shoqatat Sindikale të Teatrit Kombëtar të Kosovës, Ansamblit “Shota” dhe Filarmonisë së Kosovës kanë pezulluar grevën pas miratimit të Rregullores për gradimin dhe pagat e krijuesve dhe performuesve të kulturës dhe punonjësve profesional të trashëgimisë kulturore në mbledhjen e sotme të Qeverisë së Kosovës. Ministri i Kulturës u zotua se pagat me rritje do të dalim më një nëntor./21Media