Qendra e re Grand Wilshire tani bëhet ndërtesa më e madhe në Los Angeles

Qendra e re Grand Wilshire tani bëhet ndërtesa më e madhe në Los Angeles

Pas pesë vitesh ndërtimi, qendra Grand Wilshire tani është ndërtesa më e madhe në Los Angeles dhe më e madhja në perëndim të lumit Mississipi.

1.110 metra e lartë, tani qëndron dukshëm më lartë se sa Bank Tower, e cila është 1,018 metra – më parë rrokaqielli më i lartë në qytet.

Ndërtesa Grand Wilshire do të ndahet midis hotelit dhe qendrës tregtare. E dizajnuar nga AC Martin Partners, ndërtesa do ta ketë barin më të lartë dhe me kuvertë të shikimit nga lartë të qytetit, 360- shkallëshe.

Megjithëse qendra Grand Wilshire është hapur zyrtarisht, zona të caktuara në katet e mësipërme do të jenë në ndërtim për disa muaj./21Media