Bajrami: Të rinjë e Kosovës të papbarabart me të rinjtë evropian

Bajrami: Të rinjë e Kosovës të papbarabart me të rinjtë evropian

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Rinisë, Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit, mbajti konferencën me temë  “Ndërtimi i Paqes për të Rinj”.  U tha se kjo konferencë në kuadër të kësaj dite ka pë qëllim  senziblizimin dhe fuqizimin e të rinjëve si kategori e rendësishme për të radhmen  e njerëzimit. Po ashtu u tha se të rinnjtë e Kosovës nuk janë të barbart me të rinjtë evropian për shkak të mosliberalzimit të vizave./21Media