Imazhe të burrave që kanë ndryshuar pamjen e tyre

Imazhe të burrave që kanë ndryshuar pamjen e tyre

A i keni premtuar ndonjëherë vetes që do të shkoni në palestër, do të hani më shumë ushqim të shëndetshëm dhe në të vërtetë do të kujdeseni për trupin tuaj? Apo ndoshta keni dashur gjithmonë të ndryshoni flokët, por nuk guxoni kurrë?

Po ka njerëz, që bënë ndrryshime të mëdha me veten. Ata ndryshuan imazhin, braktisën pirjen e duhanit dhe u bënë thjesht të panjohur. Përveç këtyre, ata mbase do të jenë motivim i madh për dikë.

Më poshtë ju sjellim disa nga transformimet më mbresëlënëse. Është e vështirë të besohet se është i njëjti person në secilën foto, pas asaj të parës./21Media

“E dashura ime më ka frymëzuar për të humbur peshë, shumë i lumtur që kam provuar. Kjo është pas 2 vjetëve të humbjes së peshës”

2.5 vjet seriozitet dhe fuqizim

“Ka një vit që kure  lashë pirjen”

“Alkooli po më shkatërronte jetën time. Asnjë pije që nga 7 nëntori 2017. Lumturia është në një nivel të lartë.”

“Kam humbur shumë peshë, shumë trishtim dhe pak çime të fytyrës. Kam fituar një vlerësim të ri për jetën. Mos harroni të doni gjithmonë veten! ”

“Po luftoja me depresionin dhe me vetëbesimin e tmerrshëm. Vendosa për të prerë flokët pas 10 vjetësh”