Hasani: Rishikimi i tërësishëm i kushtetutës rrugë pa krye.-Baraliu: Kjo kushtetutë duhet ndryshuar dhe rishikuar

Hasani: Rishikimi i tërësishëm i kushtetutës rrugë pa krye.-Baraliu: Kjo kushtetutë duhet ndryshuar dhe rishikuar

Njohësit e të Drejtës Kushtetuese, ndryshimet kushtetuese i shohin të nevojshme dhe të domosdoshme. Vlerësojnë se ndryshimet nuk guxojnë të prekin dispozitat që garantojnë sovranitetin dhe territorialitin e vendit./21Media