Intervistë me publicistin Shkelzen Maliqi

Intervistë me publicistin Shkelzen Maliqi

Publicisti, Shkëlzen Maliqi, thotë se ndryshimi i qëndrimit të kryeparlamentarit Veseli dhe të PDK-së, në një mënyre pamundëson nismën për shfuqizimin e Gjykatës Speciale.

Ai nuk beson se deputetët e AAK-së dhe Nismës mund t’i kenë votat nëse bëjnë përpjekje sërish për ta shfuqizuar këtë ligj./21Media