Mbledhja e Komisionit për Legjislacion

Mbledhja e Komisionit për Legjislacion

Në burgjet e Kosovës po vazhdon kontrabanda dhe korrupsioni thonë në Komisionit Parlamentar për Legjislacion.

Gjatë shqyrtimit të projektligjit për ekzekutimin e sanksioneve penale, në  këtë komision u kërkua që ky ligj të procedohet tutje për shërbime më të mira brenda burgjeve./21Media