Koci tha se të gjitha procedurat kanë përfunduar për lirim dhe në çdo moment pritet lirimi Lushtakut

Koci tha se të gjitha procedurat kanë përfunduar për lirim dhe në çdo moment pritet lirimi Lushtakut

Dera e burgut të Sigurisë së Lartë në Gërdoc pritet të hapet në çdo moment ku pritet që të lirohet nga paraburgimi kryetari i Skënderajt Sami Lushtaku.

Avokati i Lushtakut, Arianit Koci tha për KP se të gjitha procedurat kanë përfunduar për lirim dhe në çdo moment pritet lirimi i Sami Lushtakut nga paraburgimi.

Gazetarët e KosovaPress-it që gjendet para burgut në Gërdoc raportojnë se është edhe djali i tij Mërgimi.

Gjykata Supreme sot liroi Lushtakun nga të gjithat akuzat për krime lufte, për të cilat ishte dënuar me 12 vite burgim nga Gjykata Themelore në veri të Mitrovicës, e më pas 7 vite burgim nga Apeli.