Streeball “Kosova 2017”

Streeball “Kosova 2017”

Nesër dhe pasnesër në Prishtinë, zhvillohet turneu i Strit-Bollit, i njohur si FIBA 3 herë 3, që këtë herë për dy ditë ndahet në dy kaptina, në gara vendore dhe në ato ndërkombëtare. Kampionët e përfaqësojnë Kosovën në turneun e njohur të Berlinit, që është u fundit për Masterin e Meksikës!

Sheshi “Zair Pajaziti”, sot mori pemje tjetër, sepse janë vendosur koshat, reflektorët dhe një varg rekuizitash të tjerë që e kompletojnë gatishmërinë e kësaj ngjarjeje të madhe!./21Media