Vizitat mjekësore në shtëpi

Vizitat mjekësore në shtëpi

Zyra e UNICEF-it në Kosovë, sot bënë lansimin e brendimit të vizitave në shtëpi, për shëndetin dhe mirëqenien e nënave dhe fëmijëve në Komunën e Gjakovës.

Vizitat në shtëpi është program që realizohet nga Ministria e Shëndetësisë në Kosovë me përkrahje të UNICEF-it dhe Ambasadës së Luksemburgut.

Ngjarja do të mbahet në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare në Gjakovë me fillim prej orës 10:00.