Doli: Me ndërgjegjësimin e popullit ne do të ndjehemi më të barabartë

Doli: Me ndërgjegjësimin e popullit ne do të ndjehemi më të barabartë

Me qëllim të eliminimit të dhunës ndaj grave, në Gjakovë u organizua marsh sensibilizues në kuadër të fushatës “16 ditët e aktivizimit kundër dhunës me bazë gjinore”, koordinuar nga anëtarët e Mekanizmit Koordinues Kundër Dhunës në Familje dhe vullnetarët e Këshillit të Veprimit Rinor Lokal në Gjakovë./21Media