Shpallet lisa e studentëve për Qendrën Studentore

Shpallet lisa e studentëve për Qendrën Studentore

Qendra e Studentëve të Universitetit të Prishtinës, Hasan Prishtina”, shpalli rezultatet për pranimin e studentëve në konvikte për vitin akademik 2019/2020. Për strehim në konvikte dhe për ushqim në mensë kanë aplikuar rreth 6 mije e 500 studentë./21Media