MBPZH, premton masa për cilësinë e bukës

MBPZH, premton masa për cilësinë e bukës

Ministria e Bujqësisë  ka paralajmëruar hapa konkret për sigurimin e miellit dhe bukës cilësore. Në kuadër të këtij angazhimi do të shtoj numrin e inspektorëve për kontrollimin e dozës së aditivit në bukët që shiten nëpër furrat e Kosovës. Për këtë çështje kolegu Bahtir Cakolli zhvilloi një bisedë me zëvendës ministrin e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vesel Krasniqin./21Media