Gjini: Është e rëndësishme për komunën për të hapur vende pune.-Reçica: Kur të krijohen kushtet për të bërë biznes do të rriten vendet e punës.- Badarre: Kërkoj që t’i shfrytëzoni të gjitha mundësitë

Gjini: Është e rëndësishme për komunën për të hapur vende pune.-Reçica: Kur të krijohen kushtet për të bërë biznes do të rriten vendet e punës.- Badarre: Kërkoj që t’i shfrytëzoni të gjitha mundësitë

Në Komunën e Gjakovës është hapur Panairi i Punës “Gjakova 2019”.
Kryetari i Gjakovës, Ardian Gjini u ka bërë thirrje të gjithë atyre që duan të punojnë dhe të gjejnë mundësinë e ndërsa thirrje ka pasur edhe për bizneset për t’iu ofruar mundësi të gjithë atyre që kërkojnë punë. Edhe ministri i Punës dhe Mirëqenies Social ka bërë thirrje të gjithë atyre që janë të papunë që të shfrytëzojnë mundësinë në këtë Panair për punësim./21Media