Në Akademi morën pjesë Thaçi dhe Haradinaj

Loading...

Në Akademi morën pjesë Thaçi dhe Haradinaj

Në Pejë, u mbajt akademia Përkujtimore me rastin e 19-vjetorit të rënies së dëshmorëve Shkëlzen Haradinaj, Fatmir Nimanaj, Hasim Halilaj dhe Luan Nimanaj.

Morën pjesë presidenti Hashim Thaçi, kryeministri Ramush Haradinaj dhe shumë figura të tjera të jetës politike dhe publike.