Automjeti do të dalë në shitje në Paris

Loading...

Automjeti do të dalë në shitje në Paris

Një autobus, i cili në periudhën 2001-2005 ishte përdorur nga ekipi i Ferrarit F1 dhe Michael Schumacher, do të ofrohet në një ankand të shitjes në Paris, në shkurt.

Në fillim të viteve 2000, Scuderia Ferrari kishte një shofer të madh në tandem, përveç Schumacher, ishte braziliani Rubens Barikelo.

Ekipi F1, i cili gëzonte lavdinë e lavdishme falë një numri të madh tifozësh anembanë botës, përdori autobusin e kuq Iveco gjatë sezonit të pesë garave.

Automjeti që ka 90.000 kilometra të kaluara do të dalë në shitje në Paris, më 8 shkurt nga shtëpia Bonhams. Vlerësohet se do të arrijë çmimin ndërmjet 125.000 deri 150.000 euro.