Kjo ndeshje është e vlefshme për parakualifikimet për Kampionatin Botërorë

Kjo ndeshje është e vlefshme për parakualifikimet për Kampionatin Botërorë

Në orën 20:30 minuta në palestrën e sportit, Boris Trajkovski në Shkup do të nis ndeshja ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovës në basketboll, e vlefshme për parakualifikimet për Kampionatin Botërorë Kina 2019.

Në kuadër të grupit C të parakualifikimeve, Kosova dhe Maqedonia i kanë nga dy ndeshje

Ndryshe, përfaqësuesja e Kosovës ka një fitore dhe një humbje./21Media