Jeta në pluhur e baltë

Jeta në pluhur e baltë

Mbi 300 familje në fshatin Verbicë e Zhegocit të komunës së Gjilanit janë në hall me pluhurin dhe dëmtimin e pronave gjatë ndërtimit të autostradës Prishtinë-Dheu i Bardhë. Rrezikohen edhe nxënësit nga kamionët e shumtë, kurse disa rrugë lokale janë të pakalueshme nga balta dhe shkatërrimi i tyre./21Media