Biberona gjithandej

Biberona gjithandej

Një nga arsyet më të zakonshme që fëmija zgjohet gjatë natës është se qumështi i tyre ka përfunduar dhe fëmija do një zëvendësim.

Ndërkohë që shumë prindër kanë luftuar me këtë gjatë viteve, duke u ngritur çdo orë ose më shumë për ta kthyer në gjumë, derisa është e sigurtë se së shpejti do t’i humbë biberoni dhe prapë duhet të zgjoheni, Laura Gerson, përdoruese e faqes së prindërve britanik ‘The Motherload’ ka dalë me një zgjidhje të mençur, të thjeshtë dhe po provohet të jetë shumë popullore.

Në vend të një biberoni të vetëm në krevat fëmijësh, i cili lehtë mund të zhduket ose të bjerë poshtë, Laura vendosi të vendosë 10 ose më shumë biberona në gjithë shtratin e fëmijës, transmeton rtv21.tv.

Kjo është si një “bar” për foshnjën Amelia, e cila mund të arrijë të gjejë një zëvendësim.

“Ajo nuk i ka ato gjatë ditës, por me të vërtetë e qetësojnë atë gjatë natës dhe duke pasur më shumë e bën të lehtë për të gjetur”, shpjegoi Laura.

Posti u prit me mirënjohje dhe habi nga prindërit të cilët nuk mund të besonin pse ata nuk kishin menduar për një gjë të tillë të thjeshtë më parë./21Media