Meshë solemne për Shën Nëna Tereze

Meshë solemne për Shën Nëna Tereze

Në dyvjetorin e shenjtërimit të katedrales ”Nënë Tereze” dhe 22-vjetorit të vdekjes së saj, është mbajtur mesha solemne e festës për Shën Nënë Terezen. Ipeshkvi i Kosovës, Dodë Gjergji, tha se Nënë Tereza është shembulli më i mirë i jetesës, edukimit dhe shërbimit./21Media