Gashi: Ky është moment shumë i rëndësishëm për Kosovën dhe Shqipërinë.-Margariti: Jemi dakord që të ketë edhe shumë aktivitete të tjera

 Gashi: Ky është moment shumë i rëndësishëm për Kosovën dhe Shqipërinë.-Margariti: Jemi dakord që të ketë edhe shumë aktivitete të tjera

Ministria e Kulturës e Kosovës dhe ajo e Shqipërisë, nënshkruan  sot në Tiranë Kalendarin e Përbashkët Kulturor Vjetor. Ministrat, Kujtim Gashi e Elva Margariti, e vlerësuan këtë si një ngjarje të madhe në të dy anët e kufirit, ndërsa diskutuan edhe për mundësinë e krijimit të një fondi të përbashkët kulturor./21Media