Ndërtimi i autostradës është i ndarë në dy pjesë

Ndërtimi i autostradës është i ndarë në dy pjesë

Në hapësirat e pres-qendrës në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut është nënshkruar marrëveshja për ndërtimin e autostradës, Shkup-Bllacë.

Zëvendëskryeministri, Bujar Osmani dhe Ministri i Transportit, Goran Sugarevski sqaruan se ndërtimi është i ndarë në dy pjesë. Ata pohuan se njëherë do të ndërtohet pjesa e parë prej 2 kilometrash dhe më pas ajo prej 10 kilometrash. Dy kilometrat e parë do të financohen nga buxheti i shtetit kurse pjesa e ngelur do të ndërtohet me kredi./TV21