Stavileci: Kemi parë ulje drastike të importit të Serbisë.-Ljajiq: Në Kosovë  u eksportuna më pak mallra në vlerë 280,8 milione euro.-Kurti: Reciprociteti ndaj Serbisë, politikë më e drejtë se sa taksa 100%

Stavileci: Kemi parë ulje drastike të importit të Serbisë.-Ljajiq: Në Kosovë  u eksportuna më pak mallra në vlerë 280,8 milione euro.-Kurti: Reciprociteti ndaj Serbisë, politikë më e drejtë se sa taksa 100%

Po bëhen nëntë muaj që kur Kosova vendosi taksën 100% ndaj mallrave Serbe dhe të Bosnjë e Hercegovinës. Këta nëntë muaj vlerësohet se ka rënie drastike të importit të Serbisë./21Media